Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 - 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 2 - 3 ząbki czosnku
- ¼ łyżeczki chili, mielonego
- 80 g oliwy z oliwek
- 150 g bułki tartej
- 5 - 6 filetów z anchois, w oleju, odsączonych, pokrojonych na kawałki
- 1200 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 320 g makaronu, suchego, typu spaghetti
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3087.8 kJ / 737.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 94.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1321.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z grzybami
1h 5min
Spaghetti z czosnkiem niedźwiedzim i rzodkiewkami
40 min
Risotto z boczniakami i szampanem
35 min
Tort z szampańskim kremem
2h 50min
Risotto z boczkiem i cukinią
40 min
Egipska pasta z bobu i pomidorów (ful)
40 min
Risotto z parmezanem
40 min
Risotto z dorszem, groszkiem i miętą
40 min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50 min
Płynny karmel
35 min
Szafranowe risotto ze szparagami
35 min