Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- mantequilla, la necesaria para engrasar
- azúcar refinada, la necesaria para espolvorear
Merengue
- 4 claras de huevo, a temperatura ambiente
- 2 pizcas de cremor tártaro (optioneel)
- 4 cdas de azúcar refinada
El roux
- 40 g de leche
- 15 g de mantequilla
- la ralladura de 1 naranja
- 30 g de harina
- 30 g de Kirsch (licor de cereza) (optioneel)
- 80 g de frutos rojos de temporada, (p. ej. frambuesa, moras, zarzamoras)
- 3 yemas de huevo
- 4 cdas de azúcar refinada
- azúcar glass, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1132.7 kJ / 269.7 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 78.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Betún de queso crema
5 min
Bombas sorpresa de chocolate
50min
Tarta de chocolate con crema de Mascarpone y base de Amaretti
2u. 30min
Bachour: Tarta con pudín de chocolate TM6
2u. 30min
Red velvet
1u. 30min
Espumoso de jamaica
25min
Cobertura de chocolate blanco y queso
20min
Panna cotta de cereza
3u. 30min
Crema pastelera de pistache
20min
Soletas
50min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2u.
Clericot
10min