Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- mantequilla, la necesaria para engrasar
- azúcar refinada, la necesaria para espolvorear
Merengue
- 4 claras de huevo, a temperatura ambiente
- 2 pizcas de cremor tártaro (optioneel)
- 4 cdas de azúcar refinada
El roux
- 40 g de leche
- 15 g de mantequilla
- la ralladura de 1 naranja
- 30 g de harina
- 30 g de Kirsch (licor de cereza) (optioneel)
- 80 g de frutos rojos de temporada, (p. ej. frambuesa, moras, zarzamoras)
- 3 yemas de huevo
- 4 cdas de azúcar refinada
- azúcar glass, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1132.7 kJ / 269.7 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 78.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarón caramelo
1h
Baklava
1h 30min
Cheesecake japonés
6h 15min
Azúcar glass (150 g)
5min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3h 30min
Pan de cebolla TM6
9h 15min
Mi Paris Brest
1h 30min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30min
Caramelo salado
1h
Azúcar glass
5min
Dulce de leche sin lácteos
20 Min
Concentrado de caldo de pollo
45min