Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apfelcrumble
- 150 g Mandeln
- 130 g vegane Margarine, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 150 g Weizenmehl, universal
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 800 g Äpfel, geschält, geachtelt, entkernt
Vegane Cashew-Vanille-Eiscreme
- 2 Vanilleschoten, in Stücken
- 60 g Zucker
- 260 g Eiswürfel
- 200 g Cashewmus
- 1 Prise Meersalz, fein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3335 kJ / 797 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3h 40min
Veganes Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9h
Banana Nice Cream auf 3 Arten
5 Min
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 min
Gebrannte Mandeln im weißen Schoko-Kokosmantel
40 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
No Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 godz. 35 min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Riebel
3 godz.
Bananennussbrot
1 godz. 10 min
"Wiener" Apfel-Nuss-Crumble
40 min