Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 100 g Möhren, in Stücken
- 650 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Stücken (2-3 cm), siehe Tipp
- 450 g Wasser
- 30 g Rapsöl
- 1 Brötchen, altbacken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 geh. TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- ½ TL Majoran, getrocknet
Teig und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Rapsöl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2329 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Pierogi mit Rindfleischfüllung
1h
Vanilleschnecken
7 Std. 30 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4 Std. 30 Min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Tschebureki
1h 20min
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Crêpes à l'orange
1h