Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 500 g Schichtkäse (siehe Tipp)
- 550 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 Zwiebeln (ca. 120 g), fein gewürfelt
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
Teig und Fertigstellung
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2253 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1 godz. 45 min
Kreppel
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35 min.
Crêpes à l'orange
1h
Tschebureki
1 godz. 20 min