Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokokuchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 200 g Sahne
- 200 g Zucker
- 6 Eier
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
- 25 g Kakao
- 2 TL Backpulver
Baiser
- 150 g Zucker
- 3 Eiweiß
- 1 Prise Salz
Espresso-Karamell
- 250 g brauner Zucker
- 120 g Espresso, aufgebrüht
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 EL Essig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Kaffee-Schoko-Kuchen
7h
Kuchen mit gesalzener Karamellsauce
1 Std. 40 Min
Karamell-Beeren-Tarte
2h
Karamell-Cheesecake
7 Std. 15 Min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10min
Salzkaramell-Brownies mit Pecannüssen
2 Std. 30 Min
Banoffee-Auflauf
1 Std. 40 Min
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9h
Schoko-Schokokuchen
2 Std. 30 Min
Bananen-Schoko-Mousse-Kuchen
26 Std.
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min