sous-vide慢煮鸭胸肉

sous-vide慢煮鸭胸肉

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 人份

Ingrediënten

  • 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
    4 块
  • 橄榄油
    10 克
  • 橙汁
    10 克
  • 1 小撮
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 55 mg
Eiwitten 24.8 g
Calorieën 1306.8 kJ / 312 kcal
Vetten 23.3 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...