Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 块 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
- 10 克 橄榄油
- 10 克 橙汁
- 1 小撮 盐
- ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 1200 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
- 30 克 柠檬汁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 55 mg