Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Emmentaler, in Stücken
- 20 g Öl
- 70 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 400 g Rosenkohl
- 500 g Kartoffeln, festkochend
- 200 g Sahne
- 200 g Milch
- 1 TL süßer Senf
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1828 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1h 10min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1h 15min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min