Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachsterrine
- 2 Bund Dill (40 g)
- 500 g Lachsfilet, TK, in Stücken
- 2 Forellenfilets, frisch, ohne Haut, geräuchert
- 2 Eier
- 200 g Frischkäse
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sahne
- 100 g Shrimps, roh, geschält
Gepfefferte Crème fraîche und Fertigstellung
- 120 g Quark (20 %)
- 200 g Crème fraîche
- 1 EL Grüner Pfeffer, eingelegt, abgespült
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Zucchini-Omelette
50 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Karamellcreme (Flan)
3 Std.
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40 min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Edelfischragout
35 min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Zabaglione
15min