Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachsterrine
- 2 Bund Dill (40 g)
- 500 g Lachsfilet, TK, in Stücken
- 2 Forellenfilets, frisch, ohne Haut, geräuchert
- 2 Eier
- 200 g Frischkäse
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sahne
- 100 g Shrimps, roh, geschält
Gepfefferte Crème fraîche und Fertigstellung
- 120 g Quark (20 %)
- 200 g Crème fraîche
- 1 EL Grüner Pfeffer, eingelegt, abgespült
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5min
Quiche Lorraine
50min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1h 15min
Zabaglione
15min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 λεπτ.
Seezungenröllchen
50min
Edelfischragout
35 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.