Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo esparguete preto
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 10 g gengibre fresco cortado em tiras finas
- 1 c. chá de pasta de tamarindo
- 350 g tomate em pedaços
- ½ c. chá de piripíri
- 1 malagueta verde s/sementes
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 80 g açúcar mascavado escuro
- 150 g curgete cortada em cubos
- 15 g folhas de coentros
- 400 g miolo de camarão
- 1 lima (raspa e sumo)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2699 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 114 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Salada fresca de salmão
35min
Fusilli com salmão fresco e maionese
40 Min
Esparguete preto com fricassé de alcachofra
35min
Linguine com camarão e tomate-cereja
30 Min
Linguine preto com atum e molho de laranja
25 min
Piza de salmão fumado e agrião
1 Std. 30 Min
Linguini com camarão e cogumelos
40 Min
Esparguete com mexilhões e molho de mostarda
45 min
Esparguete preto com camarão
45 min
Massa com espargos e frango
50 Min
Esparguete tricolor com pescada e ricota
35min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35min