Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne guisada
- 800 g carne de vitela s/ nervos, cortada em cubos médios (5 cm aprox.)
- 150 g vinho tinto
- 2 - 3 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Água q.b. p/ hidratar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g aipo cortado em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 25 g azeite
- 100 g pimento verde cortado em cubos
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 1 ramo de cheiros (louro, salsa, hortelã e tomilho)
- 200 g tomate em pedaços
- 30 g mel
- 30 g vinagre
- 10 g manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de colorau
- 1 malagueta
Arroz
- 20 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em fatias (ver dica)
- 300 g arroz agulha
- 200 g ervilhas descongeladas
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 580 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2198 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Barriga de porco assada com pera e cebola
12h
Rosbife de pimentos
2h
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35min
Empadões de carne picada com puré de favas
1 Std. 35 Min
Arroz com carne e brócolos
50 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Arroz agulha
35min
Refogar 200 g de cebola
25min
Cantaril com tomate e arroz de cenoura
50 Min
Carne guisada desfiada com massa
6h 20min