Ofnbakaður lax og dillkartöflur

Ofnbakaður lax og dillkartöflur

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 skammtar

Ingrediënten

  • laukur skorinn í fernt
    200 g
  • ólífuolía for greasing
  • nýjar kartöflur í bitum (2-3 cm)
    600 g
  • vatn
    400 g
  • sjávarsalt
    2 tsk
  • spínat
    250 g
  • laxabitar, roðlausir (5 cm x 2 cm)
    500 g
  • ferskt dill bara laufin, eftir smekk
    10 - 15 g
  • rjómaostur
    150 g
  • nýmjólk
    250 g
  • egg, meðalstærð
    4
  • svartur pipar
    ⅛ tsk

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 skammtur

Eiwitten 42 g
Calorieën 2800 kJ / 671 kcal
Vetten 41 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen