![Crepas de zanahoria con salsa de jitomate Crepas de zanahoria con salsa de jitomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84ad546e-b1bf-48b2-a9a7-aea4255f7bc1/Derivates/dca87ef6-83cd-487b-b284-7cad92c664d9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso mozzarella, en trozos
- 100 g queso Cheddar, en trozos
-
400
g de leche
of 400 g de leche de almendras - 200 g de zanahoria pelada y en trozos (2 cm)
- 3 huevos
- 100 g de harina de trigo (ver tip)
- 40 g aceite de oliva, y un poco más para cocinar y engrasar
- ½ cdita de sal
- 1 echalot (aprox. 40 g)
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 hoja de albahaca fresca, y un poco más para decorar
- 300 g de jitomate cherry, en mitades
- 50 g de agua
- 50 g de puré de tomate
- 1 - 2 pizca sal, o al gusto
- 1 - 2 pizca pimienta negra molida, o al gusto
- 100 g de hojas de espinaca fresca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2099 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 681 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1u. 10min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Untable de pepino y ricotta
10min
Croquetas de coliflor
35min
Ñoquis de camote (sin gluten)
1u. 10min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Betabel al gratín
50 мин.
Portobellos rellenos
35min
Hot cakes de plátano sin gluten
25min
Hamburguesas de portobello
40min
Croquetas de papa y lentejas
2h
Crema de betabel
40min