Risotto au parmesan

4.6 48 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 45 g de parmesan en morceaux (1 cm)
  • 85 g d'oignons en quartiers
  • 45 g de beurre froid, coupé en morceaux (1 cm), (30 g + 15 g)
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 285 g de riz spécial risotto (p. ex. Carnaroli, Arborio), 14-15 min de cuisson (voir Conseil)
  • 60 g de vin blanc sec (facultatif - Si vous ne souhaitez pas utiliser de vin)
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille de viande ou de légumes
    1 c. à thé bombée de fond de viande maison, de viande ou de légumes
  • ½ - 1 c. à thé de sel selon le goût
  • 15 g de beurre froid, coupé en morceaux (1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 611.1 mg
Eiwitten 9.2 g
Calorieën 1969.6 kJ / 470.8 kcal
Vetten 19.9 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 59.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...