Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Butter, weich in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 200 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 2 EL Armagnac (optional)
- 1 Prise Salz
-
750
g Pflaumen, entsteint, halbiert
of 800 g Mirabellen, entsteint, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Birnen-Nuss-Kuchen
1 godz. 45 min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 Std. 10 Min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 godz.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Badische Apfeltorte
1h 40 min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Apfel-Sandkuchen
1h 30 min
Apfelkuchen satt
1h 30 min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30 min