Apparaten en accessoires
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
20 Stücke
Ingrediënten
Rhabarberkuchen
-
Rhabarber in Stücken (ca. 2 cm)1000 g
-
Zucker370 g
-
Eier5
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Milch150 g
-
Mehl370 g
-
Backpulver2 Pck.
Baiserhaube
-
Eiweiß4
-
Zucker200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
159 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1119 kJ /
267 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4u. 15min
Rhabarber-Käsekuchen
7u. 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1u. 50min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2u. 25min
Rhabarber-Streuselkuchen
2u.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1u.
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1u. 40min
Stachelbeer-Baiser
1u. 10min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2u. 30min
Tortenboden
45min
Himmelstorte
1u. 40min
Zwetschgenkuchen
2u.