Apparaten en accessoires
柠檬鸡
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
7 人份
Ingrediënten
-
鸡翅膀 (约8只),在连接处切半700 克
-
酱青2 汤匙
-
蚝油2 汤匙
-
黑酱油1 ½ 汤匙
-
新鲜姜 连皮,洗净,切成10片3 公分
-
食油15 克
-
黄片糖 (约2块),折成小片150 - 180 克
-
柠檬 切成薄片,去籽1 个
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
743 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
1021 kJ /
244 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
鸡速料理
12 recepten
Internationaal
Internationaal