Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 鸡肉 ,带皮和骨,切块 (4-5公分)
- 20 克 酱青
- 20 克 黑酱油
- 30 克 蚝油
- 10 克 糖
- 20 克 蒜瓣
- 10 克 新鲜姜 ,切片
- 15 条 辣椒干 ,浸软
- 30 克 麻油
- 200 克 马铃薯 ,粉质或蜡质,切片
- ¼ 茶匙 玉米粉 (淀粉)
- 2 汤匙 水
- 1 小支 青葱 ,切葱花, 装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 9 g