Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 鸡肉 ,带皮和骨,切块 (3-4公分)
- 60 克 蚝油
- 30 克 黑酱油
- 10 个 蒜瓣
- 20 克 新鲜姜 ,切成薄片
- 30 克 麻油
- 50 克 水 ,额外准备2汤匙勾芡用
- 20 朵 干香菇 ,洗净并浸软,略榨干水
- 1 汤匙 玉米粉 (淀粉)
- 1 小支 青葱 ,切葱花,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g