Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 米粉
- 10 克 蒜瓣
- 10 克 小红葱
- 25 克 食油
- 300 克 水
- 30 克 酱青
- 10 克 黑酱油 (optioneel)
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 蚝油 (optioneel)
- 25 克 红萝卜 ,切成5公分条状
- 100 克 包菜 ,切成5公分长
-
75
克 鱼饼 ,切片
of 75 克 鸡胸肉 ,去皮切片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 279 mg