咸鱼花腩煲

咸鱼花腩煲

4.4 30 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 新鲜姜
    30 克
  • 蒜瓣
    3 个
  • 小红葱
    10 克
  • 食油
    20 克
  • 辣椒干 切段
    5 条
  • 五花肉,去皮 切成薄片,利用厨用纸巾拍干
    350 克
  • 酱青
    20 克
  • 黑酱油
    1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 咸鱼 ,只取鱼肉,切块
    20 克
  • 洋葱
    50 克
  • 青葱 切成3公分长
    2 小支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 825 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 3153 kJ / 754 kcal
Vetten 72 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...