Apparaten en accessoires
咸鱼花腩煲
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
新鲜姜30 克
-
蒜瓣3 个
-
小红葱10 克
-
食油20 克
-
辣椒干 切段5 条
-
五花肉,去皮 切成薄片,利用厨用纸巾拍干350 克
-
酱青20 克
-
黑酱油1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
咸鱼 ,只取鱼肉,切块20 克
-
洋葱50 克
-
青葱 切成3公分长2 小支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
825 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
3153 kJ /
754 kcal
Vetten
72 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
24 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
亚洲高温精选
12 recepten
Internationaal
Internationaal