Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 新鲜姜
- 3 个 蒜瓣
- 10 克 小红葱
- 20 克 食油
- 5 条 辣椒干 ,切段
- 350 克 五花肉,去皮 ,切成薄片,利用厨用纸巾拍干
- 20 克 酱青
- 1 茶匙 黑酱油
- 1 茶匙 绍兴花雕酒
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 咸鱼 ,只取鱼肉,切块
- 50 克 洋葱
- 2 小支 青葱 ,切成3公分长
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3153 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 825 mg