Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 蒜頭
- 10 克 新鮮辣椒
- 10 克 油
- 20 克 紅蘿蔔, 切片
- 100 克 雞胸肉, 切片
- 100 克 蝦仁, 去腸泥
- 150 克 新鮮竹筍, 切片
- 100 克 綠色花椰菜
- 10 克 新鮮香菇, 切塊
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 醬油
- ¼ 茶匙 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 368 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 10.302 g
- Koolhydraten
- 4.084 g
- Vetten
- 2.941 g
- Vezels
- 1.957 g