Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g carne de javali cortada em cubos
of 500 g pá de porco desossada cortada em cubos - 200 g cenoura cortada em pedaços
- 180 g cebola cortada em quartos
- 500 g vinho tinto
- 6 dentes de alho esmagados
- 1 ramo de mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho, salsa e louro)
- 6 bagas de zimbro
- 6 grãos de pimenta preta
- 1 laranja (casca, só a parte laranja)
- 3 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 30 g banha
- 10 g aguardente
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2173.8 kJ / 519.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de Lulas
45 min
Patê de bacalhau
2h 20min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 min
Salada de truta e ervilhas
40 min
Empada de borrego
Pas d’évaluation
Bacalhau no forno
45 min
Coelho com ameixas e sultanas
3 godz. 50 min
Queijadas de Sintra
2h 40min
Caldeirada de polvo
1 godz.
Migas de couve e feijão frade
30 min
Bacalhau com grão e broa
45 min