Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g carne de javali cortada em cubos
of 500 g pá de porco desossada cortada em cubos - 200 g cenoura cortada em pedaços
- 180 g cebola cortada em quartos
- 500 g vinho tinto
- 6 dentes de alho esmagados
- 1 ramo de mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho, salsa e louro)
- 6 bagas de zimbro
- 6 grãos de pimenta preta
- 1 laranja (casca, só a parte laranja)
- 3 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 30 g banha
- 10 g aguardente
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2173.8 kJ / 519.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcakes de chocolate com creme de manteiga sem glúten
2h
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Tarteletes de clementinas
40 Min
Feijoada de chocos
45 Min
Feijoada à marinheiro
1h
Mochis de sésamo preto
24 godz.
Raia com cebolada e batatas
45 Min
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
2h 40min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45 Min
Arroz de bacalhau
40 Min
Empadão de lulas
1h 25min
Migas de couve e feijão frade
30min