Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 210 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 350 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g queijo mozarela cortado em fatias (7-8 mm aprox.)
- 150 g queijo azul cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 2 peras s/ casca, cortadas em 8 fatias (220 g aprox.)
- 30 g fatias de bacon cortadas em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 35 g noz picada
- 25 g mel
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2828.3 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 534.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz preto com mexilhão, bacon e tomate-cereja
50min
Pacotinhos de frango e legumes
1h
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 godz. 25 min
Perca com crosta de café
Geen beoordelingen
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30 min
Piza com queijo brie, presunto e doce de figo
3h 35 min
Filetes de bacalhau no forno com molho de abóbora
40min
Mini pizas a vapor
1h
Piza vegan
1 Std. 30 Min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza Margarita
2 godz. 10 min
Piza a metro
1h 10 phút