Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio de framboesa
-
250
g framboesa
of 250 g framboesa descongelada - 400 g leite
- 100 - 150 g açúcar
- ½ c. chá de extrato de baunilha
- 3 ovos
- 50 g amido de milho
Massa choux
- 150 g água
- 80 g manteiga
- 15 g açúcar
- 1 pitada de sal
- 120 g farinha tipo 55
- 3 ovos batidos
Montagem e cobertura
- 200 g açúcar
- 1 clara de ovo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 289 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4h 5 min
Choux crocante de chocolate e creme de avelã
9h 15min
Árvore de Natal de profiteroles
1h
Éclairs de chocolate
2h
Bolas de berlim com custard de baunilha
4h 20min
Paris Brest com morangos
2h 10min
Bolas de Berlim
2 Std. 40 Min
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2h
Creme de pasteleiro
15min
Profiteroles
1h 30min
Creme pasteleiro
15min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45min