Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura
- 50 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 90 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Bolos
- 300 g água
- 3 paus de canela
- 1 c. chá de erva-doce
- 1 pitada de sal
- 160 g banha
- 130 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g aguardente
- 500 g farinha tipo 65
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toucinho-do-céu
1 godz. 30 min
Bolo de aniversário
1 godz.
Capuchas da Ilha
25 min
Tarte de amêndoa
50 min
Vianinhas
14 godz.
Bolo rançoso de Pavia
1 godz. 30 min
Fatias paridas
1 godz. 30 min
Gelado de ovos-moles
8h 50 min
Bolo de mel e noz
4h
Tarte de nata
8 Std.
Donuts holes
2h 5min
Bolo de bolacha
2 godz. 25 min