Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura
- 50 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 90 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Bolos
- 300 g água
- 3 paus de canela
- 1 c. chá de erva-doce
- 1 pitada de sal
- 160 g banha
- 130 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g aguardente
- 500 g farinha tipo 65
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Fatias paridas
1h 30min
Filhoses de Cabrela
1h 20 min
Celestes
2h 30min
Bolinhos de canela
40min
Biscoitos fritos
1h 10min
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Bolo rançoso de Pavia
1h 30min
Capuchas da Ilha
25min
Biscoitos de arroz com doce de morango
40min
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
2 Std. 45 Min
Areias
30min
Brioches
1h 5min