Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- 140 g açúcar
- 5 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- ½ c. chá de corante alimentar vermelho
- 5 gemas de ovo
- 100 g farinha tipo 55
-
40
g fécula de batata
of 40 g amido de milho
Merengue
- 160 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 180 g sementes de girassol
- 10 g farinha tipo 55
-
10
g fécula de batata
of 10 g amido de milho
Recheio
- 15 g gelatina em pó
- 80 g água
- 500 g natas, min. 30% de gordura, bem frias
- 1 c. sopa de açúcar em pó
- Sementes de romã q.b. (optioneel)
- 250 g polpa de manga (ver dica)
Montagem
- 100 g chá preto, preparado
- 25 g sumo de fruta por exemplo, sumo de romã
Cobertura de vidro
- 15 g gelatina em pó
- 70 g água fria
- 200 g chocolate branco cortado em pedaços
- 150 g leite condensado
- ½ - 1 c. chá de corante alimentar vermelho
- Morangos cortados em metades q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1759.6 kJ / 420.6 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 86.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Recheio de mascarpone e morango
5min
Bolo de maçã e caramelo
1 Std. 15 Min
Mini cupcakes com cobertura de mascarpone e cacau
45 min
Bolo abelha com cobertura
1小时 25 分钟
Creme de pasteleiro
15 Min
Floresta negra
5h
Bolo floco de neve
4h
Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá
2 godz. 30 min
Quadrados marmoreados de morango
4hod. 35min
Bolo fresco de morango
3 godz.
Cupcakes red velvet vegan
4h
Pasta de açúcar
10 Min