Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ hidratar
- 50 g sultanas
- 50 g vinho do Porto
Massa
- 150 g manteiga bem fria, cortada em pedaços pequenos
- 15 g leite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 350 g farinha tipo 55
- 4 ovos
-
15
g rum
of 15 g aguardente - 40 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 1000 g água
- 50 g vinagre
Ovos-moles
- 1070 g água
- 190 g açúcar
- 8 gemas de ovo
- 50 g vinagre
Montagem
- Farinha tipo 55 q.b. p/ polvilhar
- 30 g noz cortada grosseiramente
- 30 g amêndoa torrada cortada grosseiramente
- 250 g doce de chila
- 1 gema de ovo batida
-
30
g pinhões
of 30 g amêndoa em palitos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1919.8 kJ / 458.8 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 249.7 mg
Alternatieve recepten
Bolo-rei
3h 15min
Bolo-rei
3h 15min
Tarte de amêndoa
1h 40 min
Bolo-rei conventual
3 Std.
Doce de chila
4 Std.
Fogaça
3 Std.
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2h
Colchão de noiva
1 Std. 10 Min
Ovos-moles de 8 gemas
45 Min
Molotof ao vapor
30min
Bolo-rainha
1h 20min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45 Min