Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada frio
- 25 g pão ralado
- 50 g água
Massa principal
- 90 g água
- 100 g farinha de centeio tipo 130
- 220 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 1 c. chá de banha
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Eiwitten
- 63.5 g
- Koolhydraten
- 410.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 42.8 g
- Natrium
- 4870.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15h
Pão rústico
2h
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Pão de leitelho
18 Std.
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min