Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g água
- 50 g leite
- 90 g manteiga
- 90 g banha
- 45 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 750 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 20 g salsa
- 100 g presunto cortado em pedaços
- 100 g salpicão s/ pele cortado em pedaços
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 250 g frango assado s/ ossos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Sonhos
1 Std. 10 Min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Cristas de galo
2 Std.
Bolo-rei conventual
3h
Folar de carnes
2h 20min
Pataniscas de bacalhau
50min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Bolo-rei de enchidos
2 Std. 30 Min
Filhós
1 godz.
Bola de carne
1 Std. 20 Min