Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 300 g farinha tipo 65
- 500 g água
- 100 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar
- 6 ovos batidos
- Leite q.b. p/ pincelar
- Amêndoa laminada p/ guarnecer
Recheio
- 50 g açúcar
- 600 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 150 g morangos cortados em quartos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 153.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quindins
1h
Creme pasteleiro
15 min
Creme de pasteleiro
15 min
Pavlova de frutos tropicais
2 Std. 15 Min
Massa choux
1h 30min
Pavlova com coulis de framboesa
1 godz. 50 min
Torta marmoreada de tiramisu
3h
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Profiteroles
1h 30min
Árvore de Natal de profiteroles
1h
Duchesses
2h
Delícia de chocolate merengada
4h 30 min