Compatibele versies
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g açúcar
- 250 g arroz p/ risoto
- 150 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 220 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 7 gemas de ovo
- 1 c. chá de fermento p/ bolos (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 18380 kJ / 4393 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 499 g
- Vetten
- 238 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sobremesa de morango com chocolate - TM6
20 min
Tranças de sementes de papoila
14 Std. 30 Min
Empada de bacalhau e camarão com massa de batata
2 godz. 15 min
Terrine de beterraba
8 godz. 20 min
Pastéis de arroz da Graciosa
8 Std.
Chutney de citrinos
1u. 30min
Blättertorte
2h
Pastéis de aveia e caju
1 Std. 50 Min
Suspiros vegan
2h
Bolo de ananás em frasco
1 Std. 5 Min
Bolo de tâmaras com natas
1 Std.
Bolo de crepes com crème brulée
2h 30min