Compatibele versies
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g açúcar
- 250 g arroz p/ risoto
- 150 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 220 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 7 gemas de ovo
- 1 c. chá de fermento p/ bolos (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 18380 kJ / 4393 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 499 g
- Vetten
- 238 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40 Min
Miniquiches de pato confitado e legumes
5ωρ.
Panforte
1ωρ.
Suspiros vegan
2 Std.
Tostas sem glúten
1ωρ. 10 λεπτ.
Gelatinas de leite
7ωρ. 30 λεπτ.
Barras de cereais e figos
8ωρ. 15 λεπτ.
Bolachas de manteiga com limão
1ωρ.
Molho aioli vegan
5ωρ.
Bolos folhados
13 Std.
Empadinhas de borrego e ovo
1ωρ.
Pão árabe sem glúten
1 godz. 50 min