Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
of 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 492.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Coroa de espelta
4 Std.
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Carcaças de espelta
23u. 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min