Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
of 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 492.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de leitelho
18 godz.
Massa-mãe em pó
24 Std.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão branco
15 Std.
Mix para pão integral e pão
24 Std.