Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
of 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 492.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Vianinhas
14h
Carcaças de espelta
23u. 40min
Bijoux de espelta
14 godz. 30 min
Pão Venezia
17u. 10min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão branco
15h
Pão rústico suíço
25u. 20min
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de água com massa-mãe
21h