Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 100 g manteiga
- 130 g açúcar
- 6 gemas de ovo
- 6 claras de ovo
Merengue
- 20 g amido de milho
- 1 c. chá de vinagre de sidra
- 290 g claras de ovo
- ½ c. chá de sal
- 320 g açúcar
- 2 c. chá de cacau em pó
- 1 c. chá de pepitas de chocolate preto
Cobertura
- 200 g natas
- 5 - 7 gotas de sumo de limão
- 100 g frutos vermelhos frescos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1741.4 kJ / 416.2 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 173.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova de framboesa
5sa 30 dk
Bolo de chocolate merengado
4 Std. 30 Min
Tarte de frutos silvestres
4 Std. 10 Min
Quindins
1 Std.
Choux crocante de chocolate e creme de avelã
9h 15min
Cheesecake com lemon curd
3 Std. 30 Min
Bolo merengado de avelã com natas e framboesa
35 min
Doce de amêndoa e ovos-moles
1h 20min
Merengues de chocolate com molho de frutos vermelhos
3 Std.
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Paris Brest com morangos
2 Std. 10 Min
Pavlova com coulis de framboesa
1h 50min