Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aluat de choux
- 150 g apă
- 80 g unt nesărat, moale
- 1 priză sare de mare
- 2 linguriță zahăr extrafin
- 120 g făină
- 3 ou mijlociu (53-63 g)
Umplutură de cremă
- 130 g zahăr extrafin
- 1 păstaie de vanilie, tăiată în lungime, doar semințele scoase
- 250 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 250 g mascarpone
- 500 g fructe de pădure roșii, în amestec, proaspete
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1370 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cu cartofi dulci; Budincă de scorțișoară cu sos de ciocolată
Geen beoordelingen
Smoothie de cireșe la bol, cu fulgi de cacao și müsli
10 min
Plăcințele cu fructe de pădure
1 godz. 50 min
„Brioșe” din spaghetti
55 min
Roșii umplute cu brânză de capră
40 min
Dacquoise cu zmeură
2 godz.
Ștrudel cu mere
1h 45min
Pandișpan
1 godz. 50 min
Tiramisu
5h 20min
Sos de ciocolată (sirop)
20 min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 min
Glazură de ciocolată (ganache simplu)
20 min