Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig), siehe Tipp
- 100 g Wasser (35-37°C)
- 100 g Weizenmehl, glatt
Hauptteig und Fertigstellung
- 280 g Weizenmehl, glatt
- 40 g Zucker
- 110 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 5 g Salz
- Öl zum Einfetten
- 1 Ei, mit 1 EL Milch gut verquirlt
- 7 Rosinen für die Augen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1303 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 20.6 mg
Alternatieve recepten
Joghurtbrot
14h 50 min.
Lesachtaler Hausbrot
30h 30 min.
Dinkelbrot
17 godz. 25 min
Erdäpfelpolster
14 godz. 40 min
Weißbrot
15h
Bunte Donuts
2h 40min
Kürbisbrote mit Kirschen
15h 40min
Croissants
6h 30min
Kaisersemmeln
15h 45min
Schokokekse (glutenfrei)
1h 30min
Bauernbrot
16h 15min
Hayas Sauerteigbrot
20 Std.