![Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ec23e130-b1af-44a1-9e15-a47b1a39a43e/Derivates/405a144e-0c5d-432a-a50d-745f4d54eb6e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine de blé
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 35 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 c. à soupe d'eau
La farce
- 175 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 60 g d'eau de fleur d'oranger
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 godz.
Cornes de gazelle
1 Std.
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Cornes de gazelle à la rose
45 Min
Batbout au fromage
30 Min
Briouats
35 Min
Baklavas libanais
1 Std. 5 Min
Sablés à la confiture
1 Std. 40 Min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min
Ghoribas marocains
35 Min
Msemen
40 Min