Apparaten en accessoires
Gelatina di ribes
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
1 porzione
Ingrediënten
-
200 g di acqua
-
1000 g di ribes rossi con lo stelo
-
500 g di zucchero
-
2 cucchiai di succo di limone
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
1488 kJ /
351 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Estate 2020
9 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Crostata al rabarbaro
55min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Crema al caramello
4u. 40min
Zuppa al vino
1u.
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1u. 25min
Biscotti fiorentini
2u.
Stelle alla cannella
1u. 30min
Salame al cioccolato
6u. 15min
Senape di fichi
1u.
Fonduta moitié-moitié
20min
Biscotti di linz
3u. 15min