Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di dragoncello, fresco
- 50 g di scalogni
- 3 cucchiai di aceto di vino bianco
- 125 g di burro, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 2 rametti di cerfoglio fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 769 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Salsa bernese
20 min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Geen beoordelingen
Crostata al rabarbaro
55 Min
Quark alle erbe aromatiche
10 min
Riso casimiro
45 min
Salsa olandese (TM6)
15 min
Vin brûlé
20 min
Salsa all'aglio
10 min
Salsa olandese
30 min
Sciroppo Chai
35 min
Tartare di carne
30 min
Biscotti al tiramisù
1hod. 30min