Salsa bernese

Salsa bernese

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 cucchiai di dragoncello, fresco
  • 50 g di scalogni
  • 3 cucchiai di aceto di vino bianco
  • 125 g di burro a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato a piacere
  • 2 rametti di cerfoglio fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 2 g
Calorieën 769 kJ / 187 kcal
Vetten 19 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...