Apparaten en accessoires
Salsa bernese
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porzioni
Ingrediënten
-
2 cucchiai di dragoncello, fresco
-
50 g di scalogni
-
3 cucchiai di aceto di vino bianco
-
125 g di burro a pezzi
-
2 tuorli d'uovo
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe macinato a piacere
-
2 rametti di cerfoglio fresco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
2 g
Calorieën
769 kJ /
187 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3u.
Salsa bernese
20min
Salsa all'aglio
15min
Gelato allo yogurt e mango
12u.
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Panna acida
Geen beoordelingen
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2u. 20min
Burro alle erbe
5min
Maionese all'avocado
15min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Fonduta moitié-moitié
20min
Crema Thermomix®
45min