Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato o 2 cucchiaini di lievito
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - farina per pane per infarinare
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- burro, non salato per imburrare
- 1 tuorlo d'uovo, sbattuto, per spennellare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan Brioche
8 Std.
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Geen beoordelingen
Stufato di manzo con patate e pasta
Geen beoordelingen
Vermicelles
3h 15min
Riso casimiro
45 Min
Pane all'aglio
15min
Pizza capricciosa
1h 35min
Manzo al tamarindo con riso
8h 10min
Croissant
7h 30min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min