Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Mousse di tonno
5 min
Torta di carote
1h 10min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Albumi montati a neve
5 min
Piadina romagnola
15min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Pane alle olive
2h 20min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30 min
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48h 45min
Pane ticinese
1h 50 min
Treccia bernese
1h 45min