Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Spätzle al formaggio
1 godz. 10 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Pan brioche
9h 30min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Torta svedese alla carota
2 Std.
Plumcake all'arancia
1 godz.
Torta di carote argoviese
2 Std.
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min