Apparaten en accessoires
Pan Brioche
Voorbereiding. 25min
Totaal 8u.
16 fette
Ingrediënten
-
20 g di latte
-
2 cucchiaini di lievito secco, (8 g)20 g di lievito fresco sbriciolato
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
5 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pan Brioche
5h
Pane rustico
2h
Danubio dolce
3h 25min
Crostata di mele
1h 15min
Pan brioche
9h 30min
Pane rustico
2h
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Pas d’évaluation
Pane rustico
2h
Torta di carote argoviese
2h
Treccia bernese
1h 45min