Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Torta di carote
1h 10min
Treccia bernese
1h 45 min
Pan Brioche
5hod.
Yogurt fresco
11h 10 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Pan brioche
9hod. 30min
Torta Schlorzifladen
Geen beoordelingen
Torta di Pasqua
1h 45 min
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48h 45min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1h 20min
Panini integrali per hamburger
Geen beoordelingen