Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di farina
- 200 g di acqua
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio di oliva
- 1 pizzico di zucchero
Farcitura
- 250 g di mozzarella, a pezzi
- 200 g di formaggio di latte di pecora, a pezzi
- 400 g di pomodori pelati
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 rametti di basilico, fresco, sole le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cipolla (circa 70 g), a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di olio di oliva
- 350 g di foglie di spinaci, surgelate, scongelate e strizzate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2944 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min
Focaccia con pomodori ciliegino
2h
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Geen beoordelingen
Condimento alla senape e aceto balsamico
Geen beoordelingen
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 Std. 10 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Dressing al peperoncino e ginger
5 min
Fastenwähe di Basilea
2h
Penne con le cozze
Geen beoordelingen
Hamburger alla messicana
4hod. 25min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min