Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di farina
- 200 g di acqua
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio di oliva
- 1 pizzico di zucchero
Farcitura
- 250 g di mozzarella, a pezzi
- 200 g di formaggio di latte di pecora, a pezzi
- 400 g di pomodori pelati
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 rametti di basilico, fresco, sole le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cipolla (circa 70 g), a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di olio di oliva
- 350 g di foglie di spinaci, surgelate, scongelate e strizzate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2944 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno dell'alpigiano
50min
Drink 100% pompelmo
Geen beoordelingen
Gratin dauphinois
50min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1 godz.
Lasagne
2h
Torta di Pasqua
1h 45 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Smoothie al mango
5min
Torta svedese alla carota
2h
Mini plumcake allo yogurt
40 menit
Pasta con salsa al tonno
30min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min