Apparaten en accessoires
番茄炒蛋
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
鸡蛋(约53-63克) 室温2 颗
-
油25 克
-
番茄 (约2个),切块400 克
-
盐 (约5克)1 平茶匙
-
糖 (约5克)1 平茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1274.1 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
10.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepten
China
China