红烧肉卤鹌鹑蛋

红烧肉卤鹌鹑蛋

4.7 113 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 鹌鹑蛋
    250 克
  • 淹没鹌鹑蛋即可
    适量
  • 25 克
  • 3 片
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 带皮五花肉 切3×3厘米块,焯水备用
    450 克
  • 400 克
  • 40 克
  • 生抽
    30 克
  • 蚝油
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 老抽
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1090.9 mg
Eiwitten 28.2 g
Calorieën 2844.5 kJ / 680.5 kcal
Vetten 55.3 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 17.4 g
Koolhydraten 16.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...