Apparaten en accessoires
红烧排骨
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
猪肋排 ,切小块,约5厘米500 克
-
八角1 颗
-
桂皮1 小块
-
姜10 克
-
白砂糖20 克
-
生抽20 克
-
老抽15 克
-
料酒50 克
-
水150 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
559.6 mg
Eiwitten
15.5 g
Calorieën
1236.3 kJ /
295.8 kcal
Vetten
22.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
15.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常猪肉料理
10 recepten
China
China