油爆虾(高温版)

4.6 185 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 八角
    1 颗
  • 桂皮 克省略
    1 小块
  • 香叶
    1 片
  • 陈皮 可省略
    1 小片
  • 冰糖
    20 克
  • 25 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    1 根
  • 美极鲜味汁
    30 克
  • 生抽
    5 克
  • 料酒
    25 克
  • 新鲜虾,中等大小 罗氏虾,剪去须和脚,肚子剪开
    400 克
  • 30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 591.7 mg
Eiwitten 58 g
Calorieën 3314 kJ / 792 kcal
Vetten 35.2 g
Vezels 10.6 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraten 66.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...