Apparaten en accessoires
黄焖鸡
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
鸡腿肉 带皮,切5厘米块500 克
-
姜3 片
-
油20 克
-
干辣椒 切段6 支
-
葱 切段2 根
-
生抽30 克
-
料酒20 克
-
干香菇 放入水中泡开后一切四6 朵
-
白胡椒粉1 茶匙
-
蚝油15 克
-
芹菜 切段30 克
-
青甜椒 切三角块1 个
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
26.2 g
Calorieën
1583.5 kJ /
378.5 kcal
Vetten
23.4 g
Vezels
11.2 g
Koolhydraten
20.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China