黄焖鸡

黄焖鸡

4.1 162 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 鸡腿肉 带皮,切5厘米块
    500 克
  • 3 片
  • 20 克
  • 干辣椒 切段
    6 支
  • 切段
    2 根
  • 生抽
    30 克
  • 料酒
    20 克
  • 干香菇 放入水中泡开后一切四
    6 朵
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 蚝油
    15 克
  • 芹菜 切段
    30 克
  • 青甜椒 切三角块
    1 个

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 26.2 g
Calorieën 1583.5 kJ / 378.5 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 11.2 g
Koolhydraten 20.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...