Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 鸡腿肉 ,带皮,切5厘米块
- 3 片 姜
- 20 克 油
- 6 支 干辣椒 ,切段
- 2 根 葱 ,切段
- 30 克 生抽
- 20 克 料酒
- 6 朵 干香菇 ,放入水中泡开后一切四
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 蚝油
- 30 克 芹菜 ,切段
- 1 个 青甜椒 ,切三角块
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1583.5 kJ / 378.5 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 11.2 g