冷吃牛肉

4.7 192 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 菜籽油
    100 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 10 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 花椒
    10 克
  • 辣椒粉 辣椒面(约2茶匙)
    8 克
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    30 克
  • 10 克
  • 五香粉 (约½茶匙)
    3 克
  • 牛肉 选用牛腿肉,切成1×6-7厘米长条状
    600 克
  • 干辣椒 切条
    15 克
  • 白芝麻 熟的
    3 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 833.9 mg
Eiwitten 31.8 g
Calorieën 1931.3 kJ / 462 kcal
Vetten 30.2 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 17.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...