Apparaten en accessoires
清蒸鲈鱼
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)1 条
-
盐½ 茶匙
-
料酒1 汤匙
-
葱 切段2 根
-
姜 切丝5 克
-
水 蒸煮用500 克
-
蒸鱼豉油1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18.9 g
Calorieën
460 kJ /
110 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品幸福厨房家常料理
188 recepten
China
China