Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek - 70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry
- 250 g mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 685.7 kJ / 163.9 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 62.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie papryki
20min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Wolno gotowany gulasz wołowy z dynią i papryką (z osłoną noża miksującego)
5 Std. 45 Min